srijeda, 7. ožujka 2018.

AKTIVNOSTI ZKD!

PROJEKTI ZA FINANCIRANJE IZ OPĆINSKOG PRORAČUNA

Zahuktavaju se aktivnosti Zagonetačkog kluba Dragalić koji djeluje nešto manje od 3 mjeseca, a već se ističe svojim aktivnostima osobito u grupi na facebooku i blogu Zagonetači i rješavači, suradnjom članova u zagonetačkim listovima, pripremanjem zagonetaka na dvije stranice Agroglasa, osječkog poljoprivrednog dvotjednika…
Jučer su nam odobrene prostorije u župnoj kući u Dragaliću, planiramo i druge aktivnosti u koje želimo uključiti što više članova – mještane Dragalića i drugih mjesta na području naše Općine, ali i mnogo šire.
Za planirane aktivnosti pokušat ćemo osigurati novac, a mnogo toga možemo odraditi volonterski, kako smo to i do sada činili.
 Među ostalim, sa dva projekta javili smo se na javni natječaj za financiranje programa udruga iz proračuna Općine Dragalić u ovoj godini.
 Prvi projekt je uređenje i opremanje prostora za rad Kluba i prostora za zagonetačku knjižnicu za koju pretpostavljamo da će prerasti u općinsku knjižnicu. 

Ako nam budu odobren novac iz proračuna Općine njime ćemo financirati naš drugi projekt – izdavačku djelatnost.Nema komentara:

Objavi komentar