četvrtak, 10. svibnja 2018.

AKTIVNOSTI ZKD!

ZAGONETAČKI KLUB DRAGALIĆ OD DANAS SLUŽBENO U SVOJIM PROSTORIJAMA

Potpisivanje ugovora proslavili u trešnjiku Ivana Reškovića

Piše Vjeko Hudolin

Kao predsjednik Zagonetačkog kluba Dragalić danas sam s fra Ivom Brezovićem, voditeljem Župe Guha Svetoga potpisao Ugovor o korištenju dviju prostorija u Župnom dvoru u Dragaliću ukupne površine 22 četvorna metra. Jednu prostoriju koristit ćemo za rad Kluba, a drugu za knjižnicu za koju smo pokrenuli akciju prikupljanja knjiga u suradnji sa Gradskom knjižnicom Nova Gradiška, Općinom Dragalić, Osnovnom školom Dragalić i Župom Duha Svetoga. Sada predstoji uređenje i opremanje prostorija za što smo osigurali dio novca iz općinskog proračuna kroz natječaje za udruge. 

Potpisivanje ugovora proslavili smo skromno i pomalo neobično. Naš član Ivan Rešković, ekološki proizvođač voća iz Gorica, pozvao nas je u svoj voćnjak gdje smo se sladili zrelim, slatkim i sočnim plodovima najranijih sorti trešanja.
Nas tri velika „čvorka“ nazobali smo se ukusnih plodova, a usput smislili i jedno zanimljivo predavanje koje ćemo uskoro organizirati. Za sada neka to ostane mala tajna. Temama i zagonetkama uronit ćemo u jedan čudesni svijet…




Nema komentara: