srijeda, 14. ožujka 2018.

PREDSTAVLJANJE ZKD!

PREDSTAVLJANJE ZAGONETAČKOG KLUBA DRAGALIĆ

Iz Gradske knjižnice Nova Gradiška Zagonetački klub Dragalić kreće u veću Akciju prikupljanja knjiga za buduću knjižnicu u Dragaliću. 

U programu predstavljanja govorit ćemo o cilju osnivanja, članstvu, djelovanju, edukaciji i promociji zagonetaštva među mladima. Bit će riječi i o prostoru za rad, financiranju i vrijednim projektima koje ćemo uskoro započeti. 

Mr. Alojz Buljan, poznati zagonetač, aforističar, pjesnik i publicist, autor desetak knjiga, član Zagonetačkog kluba Dragalić, reći će ponešto o zagonetkma i zagonetaštvu kroz prikaz svoje knjige “Kombinatorika u igrama riječi". 

Predstavit ćemo i bogat program suradnje Zagonetačkog kluba Dragalić s Gradskom knjižnicom Nova Gradiška, a bit će riječi i o izdavačkoj djelatnosti našeg Kluba. Do kraja 2020. godine planiramo izdati 4 knjige zagonetačkog sadržaja, možda i jednu zagonetačko-pjesničku jer u klubu imamo dosta pjesnika zagonetača. 

Predstavit ćemo našu Facebok grupu Zagonetački klub Dragalić i blog Zagonetači i rješavači Branka Modrića, te suradnju naših članova u tiskanim medijima. 

I šećer na kraju: Iz Gradske knjižnice Nova Gradiška Zagonetački klub Dragalić kreće u veću Akciju prikupljanja knjiga za buduću knjižnicu u Dragaliću.

Skup je zakazan za srijedu, 21. ožujka 2018. godine u 18,00 sati u prostoru dječjeg odjela Gradske knjižnice.

Svi ste pozvani!





Nema komentara: