srijeda, 6. lipnja 2018.

AKTIVNOSTI ZKD!

Kućimo se uz pomoć dobrih ljudi

Član našeg Zagonetačkog kluba Sulejman Piskić iz Nove Gradiške, učitelj geografije u Osnovnoj školi Dragalić, voditelj Školske zadruge „Breza“ i skupine Mali astronomi, inače odličan igrač pub-kvizova, donairao nam je računalo, a prošli tjedan jedno smo i kupili. Općina Dragalić darovala nam je radni stol koji nam je uredio umirovljeni stolar Antun Karlik, a obećao je i druge sitne popravke oko stolarije i uređenja polica koje planiramo nabaviti. 
Prije toga tajnik Kluba Branko Modrić postavio je laminat u dvije prostorije koje nam je ustupila Župa Duha Svetoga Gornji Bogićevci. Možemo reći da se postupno kućimo uz pomoć dobrih ljudi. Hvala svima koji su nam do sada pomogli.
Budući da zagonetačkom uredu koji opremamo trenutačno imamo samo jednu rasklimanu stolicu, nadamo se da ćemo s vremenom riješiti i taj problem, možda baš uz pomoć darovatelja.

Mr. Marija Milašin iz Oriovca darovat će nam još jedan stol, a umirovljeni novinar, kolega Vladimir Hammer, najavio nam je jučer nekoliko donacija knjiga iz Istre za buduću općinsku knjižnicu. O tome ćemo uskoro opširnije pisati.
Na slici s lijeva na desno: Igor Šupica, zamjenik načelnika Općine Dragalić, majstor Antun Karlik, umirovljeni stolar, Sulejman Piskić, učitelj geografije u OŠ Dragalić, Branko Modrić, tajnik Zagonetačkog kluba Dragalić i Zvonimir Karlik, načelnik Općine Dragalić, svi članovi ZKD. 

S ovakvim vrijednim i poduzetnim ljudima (i još mnogo drugih naših članova) koji Zagonetačkom klubu Dragalić pomažu svatko na svoj način, vjerujemo da ćemo se s vremenom pravo skućiti i stvoriti uvjete i za rad male redakcije koju čeka puno posla, ponajprije na pripremi zagonetačkih knjiga, ali i oko grafičke pripreme zagonetaka i druge poslove.



Nema komentara: