subota, 18. studenoga 2017.

ZAGONETAČKI KLUB DRAGALIĆ!

Prenosim vijest Vjeke Hudolina:

ZAGONETKE IZ DRAGALIĆA
Zagonetački klub
Dragi prijatelji zagonetači i rješavači! Sa kolegom Branislavom Modrićem, gazdom bloga Zagonetači i rješavači, u posljednje vrijeme dosta radim na osnivanju Zagonetačkog kluba Dragalić. Oni koji češće posjećuju Modrićev Blog, mogli su primijetiti da u novogradiškom kraju ima podosta ljudi koji su se bavili, ili se i dalje bave sastavljanjem raznovrsnih zagonetaka, ali i dobrih rješavača. Članovi našeg kluba (aktivni i pridruženi) bit će i neki istaknutiji zagonetači iz Novske, Požege, Slavonskog Broda, pa i iz Splita. O tomu ćemo uskoro opširnije.
Ovo je prva službena vijest o osnivanju Zagonetačkog društva Dragalić na facebooku sa našim znakom koji je ovih dana izradio novogradiški akademski slikar Gordan Bijelić koji se godinama uspješno i rado druži sa nama zagonetačima, bio je i član nekadašnjeg novogradiškog Zagonetačkog društva MAR.
Sve ljubitelje zagonetaštva, i sastavljače i rješavače, ali i ostale dobronamjerne ljude koji uživaju u ljepoti te, kako kaže naš prijatelj Nedjeljko Nedić, desete umjetnosti, pozivamo da nam se pridruže u ovoj facebookovoj grupi.
Donosimo vam link na blog Zagonetači i rješavači koja je odlična poveznica onoga što je kolega Modrić do sada radio i onoga što ćemo tek raditi. Pošaljite nam zahtjeve za prijateljstvo. Dobro nam došli!


3 komentara:

Nedjeljko Nedić kaže...

Moju otvorenu podršku imate i rado ću vam pomoći kadgod mogu. Računajte na mene kao člana-prijatelja. Samo naprijed.

Anonimno kaže...

Hvala ti, Nedjeljko! Već si nam pomogao, darujući nam svoje knjige. Očekujemo prijateljsku suradnju.

Unknown kaže...

Jako lijepo ,ovdje ,anta ,podržavam klub ,ako mogu pomoći telefon 296 524.