utorak, 19. prosinca 2017.

ZAGONETAČI PIŠU I KNJIGE!

Dobre priče (2) – reportaže i zapisi

U izdanju Radija Bljesak Okučani (suizdavači su Tiskara, Nova Gradiška i OPG Hudolin, Dragalić) danas je iz tiska izašla knjiga DOBRE PRIČE 2 Anđe i Vjeke Hudolina. 

U njoj su, kao i u proškogodišnjoj knjizi, objavljene reportaže, zapisi i intervjui objavljeni na stranicama osječkog Agrokluba, najvećeg poljoprivrednog portala u regiji te u zagrebačkom Gospodarskom listu, dvotjedniku koji ove godine proslavlja 175. rođendan.

U knjigu su uvršteni tekstovi o uspješnim, vrijednim i poduzetnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, tvrtkama, ali i institucijama koje doprinose razvoju poljoprivredu. Naglasak je na ekološkoj proizvodnji koja zauzima sve veće površine u Hrvatskoj i na projekte iz mjera Programa ruralnog razvoja koji se financiraju novcem Europske unije. Zastupljene su i druge teme – od graditeljske baštine do slikarstva.

Knjiga format B5 (17 x 24 cm), sa 176 kolor stranica objavljena u biblioteci Miloduh, recenzenti su Željka Rački-Kristić, urednica portala Agroklub i Goran Beinrauch, glavni urednik Gospodarskog lista. Naslovnu stranicu dizajnirao je novogradiški akademski slikar-dizajner Gordan Bijelić, lektorske i korektorske radove obavila je Natalija Golovrški. 

Knjigu ćete moći naručiti kod izdavača, Radija Bljesak Okučani po cijeni od 84 kune (uračunat i PDV). 



Nema komentara: