utorak, 4. listopada 2022.

SOZAH!

Prenosim objavu Luke Pavičića:


Poštovani,


Kao što Vam je vjerujem poznato, Splićani ove godine obilježavaju 40 godina uspješnog djelovanja enigmatskog kluba BOŽIDAR VRANICKI.

Tim povodom povjerena nam je organizacija 38. SOZAH-a, a do enigmatskih susreta u Omišu 4.-6. studenoga 2022. preostalo je svega mjesec dana.

Stoga, radi završnih organizacijskih priprema, krajnje je vrijeme za konačne prijave sudionika, koje treba izvršiti do 23. listopada 2020. 
Uz prijavu treba navesti natječete li samostalno ili s nekim udruženjem, te koji tip hotelske usluge koristite, zbog pravovremene rezervacije.

Prijave izvršiti predsjedniku kluba na e-mail: luka130859@gmail.hr ili mob. +385 (0)99 30 70 511

Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali na dopisnom sastavljačkom natječaju PAZAH, i "zadali glavobolje" petočlanog žirija (Miro Šarić, Željko Bilankov, Budimir Ćosović, Ilija Ozdanovac i Hajrudin Hodžić), koji ocjenjuju radove, i prema kojim će se dobiti pojedinačni i ekipni poredak, a rezultati će se proglasiti na SOZAH-u u Omišu.

Unaprijed se zahvaljujem enigmatskim listovima i blogovima koji na svom mediju nađu prostora za objavu održavanja 38. SOZAH-a u Omišu.



1 komentar:

Luka kaže...

Zahvaljujem na objavi, vidimo se u Omišu!